vanberry Suntem o companie de publicitate OOH ce ofera clienților noștri solutii în formă de panouri publicitare de diverse tipuri ,dimensiuni , formate functie de necesitatea acestora.
Credem in relațiile puternice si de lunga durata, iar cu fiecare proiect, fiecare print sau fiecare ad ne propunem sa aducem valoare clientilor noștri. inovam si cautam permanent solutii relevante si valoroase care sa maximizeze vizibilitatea campaniilor pe care le afisam, le sustinem, le promovam cu profesionalims.
Suntem mereu în căutare de modalități inovatoare de a sprijini clienții și de a deveni un partener media de incredere, fiind intr-o continua dezvoltare. Cea mai mare audienta a noastra o constitue persoanele aflate in miscare, în timp ce se plimba, conduc sau sunt pasageri, astfel ne străduim să fim cei mai buni incercand sa stabilim o legatura intre clientii si consumatori.
Publicitatea outdoor reprezinta orice fel de publicitate adresata persoanelor aflate in miscare, in spatii publice, in tranzit, astfel publicitatea outdoor are un rol esential in comunicare si in promovarea produselor si activitatilor.
Scopurile noastre sunt concentrate pe consolidarea prezentei pe piata de publicitate outdoor prin extinderea retelei noastre si prin diversificarea modelelor de panouri pentru a satisface nevoile partenerilor nostri si a adauga un plus de valoare acestora cu fiecare print afisat.
Ne dorim sa ramanem in pas cu tendintele pietei de publicitate si cu reglementarile legislative pentru a fi o companie responsabila in domeniul publicitatii outdoor.