Costuri Publicitate Outdoor


Costurile pentru publicitate pe panouri VanBerry Media sunt competitive și se bazează pe o multitudine de factori, cum ar fi:
numărul de unități (mărimea de prezentare), durata campaniei și alte condiții de piață.
Daca reprezentati o agentie de publicitate sau cumpărător mass-media, Rate-cardurile sunt create pentru un cost-eficiență și alocare bugetară de pre-campanie. Pentru a solicita o oferta ne puteti contacta direct prin email, telefonic sau prin sectiunea login.
VanBerry Media nu are o lista de prețuri fixa. Există mai mulți factori care afectează prețurile publicitatii Out-Of-Home, printre care:

Populația - mărimea audienței va influența costul panoului.

Locatia - panourile aflate in zonele cele mai solicitate în principal datorită diferenței de populație și de mărimea audienței (numărul de consumatori care vor avea posibilitatea de a vedea panoul) , preturile vor fi diferentiate independent de marimea si tipul acestora.

Trafic - Într-o intersectie, pe un bulevard sau strada pricipala, fiecare panou publicitar are o valoare diferită în funcție de ratingul comercial, sau de numărul de persoane care vor vedea de fapt anunțul, pietoni, șoferi, pasageri aflati in vehiculele etc.

Cerere - Panourile publicitare amplasate in zone de tranzit cu trafic ridicat, în inima orașelor ar putea avea o listă lungă de așteptare pentru a afișa mesaje de publicitate.
In proximitatea centrelor comerciale, intrarilor/iesirilor din orase/localitati și alte atracții, crește cererea și de asemenea prețul.
Mai mult, diverse evenimente ce au loc conform unui calendar anterior stabilit pot avea un impact asupra preturilor. Dacă nu sunteți sigur de oferta noastra de publicitate în zonele țintă, vă rugăm să vizitați pagina noastră Reteaua VanBerry pentru a căuta locațiile noastre publicitare. Puteți vedea, de asemenea, Harta Generala de acoperire pentru a găsi disponibilitatea de tranzit.